Toegang tot informatie…

De toegankelijkheid van informatie is een probleem dat in iedere organisatie tot hoofdpijn leidt.

Het aantal systemen is groot en ieder systeem bevat een deel van een compleet antwoord op een informatievraag. Medewerkers spenderen een groot deel van hun tijd met het zoeken naar dat éne document of juist een compleet beeld van een bepaald onderwerp of een klant.

Een enterprise search oplossing, gecombineerd met een gebruikersgerichte informatie-architectuur draagt voor een groot deel bij aan het oplossing van deze “information access” problemen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>